top of page

CNC drejning

Hos Validate i Brønderslev tilbyder vi CNC-drejning på vores maskinværksted. Her drejer vi både store og små emner, serieproduktioner og flerakset bearbejdning. 

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig alt inden for drejning, og af den grund har vi en drejebænk udstyret med stangladeautomat og flere akser. 


Med stangladeautomaten kan vi serieproducere emner på drejebænken, og her adskiller vi os fra andre ved at kunne køre ubemandet drejning. Det er en af vores ekspertiser som sikrer en fornuftig pris og kvalitet på store dreje-serier. Som sagt tilbyder vi også flerakset drejning, herunder fræsning i drejebænken. Det gør os utroligt alsidige i forhold til emnernes kompleksitet og former, og derfor kan vi rumme mange typer af opgaver i drejebænken. 

Vi programmerer alt drejning og flerakset bearbejdning i drejebænken i Mastercam. Det er vigtigt for at kunne strømline og effektivisere bearbejdningsprocesserne, samt at udnytte drejebænkens kapacitet og spindelkræfter. Vi følger konstant med udviklingen af nye værktøjer og teknologier på drejeområdet, og vi kan stolt sige at vi både benytter os af dynamiske og high-feed værktøjer i drejebænken. 

Validate maskinværksted ingeniørarbejde cnc drejning fræsning værksted Brønderslev
  • Facebook
bottom of page