top of page

CNC fræsning

På vores maskinværksted i Brønderslev tilbyder vi CNC fræsning af emner i alle kvaliteter, størrelser og antal. Vi har høj faglig ekspertise i både high-feed fræsning og dynamisk fræsning. Derfor uddanner vi os konstant med nye teknologier og værktøjer. High-feed fræsning er anderledes end konventionel fræsning, og her adskiller vi os med hurtige skrub-processor. Derfor forsøger vi altid at skubbe teknologien og maskinerne til grænsen, og opnå de bedste og hurtigste bearbejdningsprocessor, hvor vi sikrer kvalitet og spåntid. 

Kvalitet og spåntid er vigtige faktorer der bestemmer hvordan vi fremstiller et emne på vores maskinværksted. De rigtige bearbejdningsprocessor skal vælges til hvert et snit, for det er vigtigt at kvaliteten af emnet er i orden, og at vi samtidigt sikrer den korteste mulige spåntid. 

Vi råder over flere CNC-fræsere og hver har sine fordele. Til fælles for dem er, at vi aktivt forsøger at udnytte maskinernes kapacitet i forhold til spindelkraft og størrelse. Desuden optimerer vi altid maskinerne i forhold til kølingen af emnet og værktøjet, da det er vigtigt for os at afskaffe brugen af kølesmørremiddel. Det gør vi bevidst for at sikre et sundt arbejdsmiljø på værkstedet, forlænge værktøjsstandtider, lave fine overflader og skåne vores klima.

cncfræsning.jpg
  • Facebook
bottom of page